"Hjundai" je lider po zadovoljstvu kupaca

Bez autora
Nov 11 2011

"Hjundai" je i u trećem kvartalu ove godine u kategoriji automobilskih brendova zadržao prvo mesto kada je reč o zadovoljstvu korisnika, razultati su istraživanja ''Kelly Blue Book''. Korejski brend je zabeležio stopu lojalnosti od čak 48 odsto što je bilo dovoljno da se ova kompanija nađe na mestu broj 1 drugi kvartal za redom.Da zadovoljstvo kupaca sa sobom povlači i veću prodaju govore podaci koje je objavio "Hjundai", a prema kojima je prihod u trećem kvartalu porastao za čak 21 odsto.

"Hjundai" je lider po zadovoljstvu kupaca"Hjundai" je i u trećem kvartalu ove godine u kategoriji automobilskih brendova zadržao prvo mesto kada je reč o zadovoljstvu korisnika, razultati su istraživanja ''Kelly Blue Book''.

Korejski brend je zabeležio stopu lojalnosti od čak 48 odsto što je bilo dovoljno da se ova kompanija nađe na mestu broj 1 drugi kvartal za redom.

Da zadovoljstvo kupaca sa sobom povlači i veću prodaju govore podaci koje je objavio "Hjundai", a prema kojima je prihod u trećem kvartalu porastao za čak 21 odsto. To znači da bi "Hjundai" do kraja godine mogao prodati više od 4 miliona vozila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik